Modern tekneler tarafından Avrupa’daki sayısız varış noktasına ulaşmak için geçişler

Elli yıldır denizlerde hüküm süren bir nakliye şirketi. 1967’de hizmet verdiği ilk geçişinden bu yana Ege ve Adriyatik denizlerine düzenli olarak yelken açarak eşsiz bir konfor sunuyor.

ANEK LINES filosu, size güvenli ve konforlu bir yolculuk sunmaya hazır onbir lüks ve modern gemiden oluşur. Gemiye gelin ve istediğiniz zaman deniz taşımacılığının konforunu ve lüksünü keşfedin.

Yunanistan şirketi, Minoan dönemine dayanan adasının deniz geleneğini yeniden yaşamayı başardı. Yolcularının güvenini kazanma ve sürdürme hedefini her zaman başarmıştır.

ANEK, Avrupa’nın ana limanlarını etkileyici oranlarla birbirine bağlayan hatlarına hizmet vermeye devam ediyor. Geniş çağdaş filosu ve öncü karakteri nakliye rotalarını tüm Avrupa için özgün bir model haline getiriyor.

Société Maritime Anonyme de Crète, kıyı seyrüsefer sektöründe baskın bir konuma sahip olan bir öncüdür.

Şirket, kısa, orta ve uzun mesafe hatlarında yüksek kalitede hizmet sunan ultramodern yolcu tekneleri filosuna sahiptir.

ANEK, favori yerlerinize ulaşmak için geçişler sunuyorsa, varış limanından varış noktanızdaki en önemli yerlere otobüs servisleri de sunmaktadır.

Yolcu şikayetlerinin çevrimiçi ve telefonla yönetilmesi, müşteri ilişkilerini etkin bir şekilde yöneten uzman bir ekip

Bu şirket, deniz taşımacılığı sektörünün en zorlu standartlarını karşılayabilmek için pazar ihtiyaçlarının değerlendirilmesini sağlar, ancak müşterilerine yakın olmak, ihtiyaçlarını karşılamak, onlara rehberlik etmek ve bunları desteklemek birkaç beklenmedik şey olur.

Çevrimiçi bir şikayet işlemi yapıyor musunuz? Bu, Yunan şirketi tarafından başlatılan ve yolcuların gecikmeler gibi rahatsızlık yaşayanlara veya geçişlerinin iptal edileceğini belirten yanlış bilgi alanlara izin veren elektronik şikayet işleme hizmeti sayesinde mümkün …

Bu şirkete karşı gelen şikayet ve şikayetler, bagaj kaybı veya hasarları, kötü karşılama, eksik hizmet, …

Bu hizmet, yolcuların Balkan taşıyıcısı ile anlaşmazlıklarını güvenle çözmelerine izin verir, fiziksel temas gerekmez. Şikayetçiler şikayetlerini gönderdikten sonra birkaç saat içinde şikayetlerine yanıt alırlar.

Ayrıca memnuniyetsizliğinizi telefonla ifade etmek için şikayette bulunabilirsiniz. Sadece +30.210.419.74.70 numarasını arayın. Telefonla destek hizmeti, pazartesiden cumaya 09: 00-17: 00 saatleri arasında açıktır.

ANEK için müşteriler her zaman haklıdır, müşteri temsilcileri ekibi her zaman onları dinlemeye, şikayetleriyle başa çıkmaya ve elektronik form, sohbet veya e-posta yoluyla memnuniyetsizliklerini yönetmeye hazırdır: customerervice@anek.gr

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir